Menu

- Betingelser
- Markedsplads

Seneste Nyheder

Velkommen til Endeslev-Vråby IF
  
Like vores facebookside...

https://www.facebook.com/www.evif.dk/?ref=aymt_homepage_panel 

NÆSTE TRÆNING FOR 2009-12(13)...
Fredag, kl. 17.00-17.50 i Hårlevhallen, hal 2. Vi ses
Jan 
 
SÅ STARTER DE YNGSTE I HÅRLEVHALLEN...
Træningen udendørs er slut og fredag den 6. oktober starter vi indendørs i hal 2 kl. 17.00 - 17.50 
Holdet er for årgang 2009-2012 (2013). Træner i efteråret er Jan Brangstrup, 25 77 77 77. Vi ses...
 
DE GODE FODBOLDSPILLERE I ÅRGANG 2007...
Er i dette efterår startet i 8-mandsturneringen og det går rigtigt godt. Senest med en 7-1 sejr over B73 Slagelse. 
 
EKSTRA TRÆNINGSTILBUD FOR ÅRGANG 2006-2007-2008...
Jesper Pedersen har tilbudt sig som træner til en ekstra ugentlig træning for årgangene, der trænes derfor fremover også mandage kl. 17.00 - 18.30.
 
BADMINTONSÆSONEN STARTER - LEDIGE BANER...
 
Så er det tid til badminton og der er enkelte ledige baner - Kontakt Helene på 25 79 51 12 eller brangstrup@info.dk 
 
VELKOMMEN TIL HJÆLPETRÆNERE FOR ÅRGANG 2006-2007-2008
Henrik, Jamie og Jesper har sagt ja til at hjælpe omkring årgangene, velkommen til!
Er der flere der har lyst til at være med omkring årgangene, så kontakt
Enten Jan 25 77 77 77 eller Christian 30 30 82 41
 
 
 
FLOT STØTTE FRA OK BENZIN...
 
SENIORTRÆNING TORSDAG DEN 17. AUGUST 2017...
 
SIDSTE KAMP GAV POINTDELING...
Oplægget inden sidste kamp var klart... Uafgjort mod Faxe ville give os en samlet 1. plads i stævnet. Faxe kom dog ret hurtigt foran med 2-0 efter lidt koks på vores forsvarskanter, men holdet rejste sig flot og med stor tålmodighed blev Faxes forspring indhentet til slutresultatet 2 - 2. Godt kommet igen af holdet. Hele 22 spillere har være i kamp i træningsstævnet og nu står efterårets kampe for døren. 
ANDEN KAMP GAV OGSÅ SEJR...
Tirsdagens kamp mod Toksværd endte med en sikker sejr på 5 - 2. Vi havde hele kampen et fint overtag i spillet og sejren kunne, med øget koncentration, nemt være blevet større. Sidste kamp i træningsturneringen spilles fredag kl. 18.30 i Toksværd, modstanderen er Faxe BK. 
FIN START I TRÆNINGSSTÆVNET...
Vores seniorhold lagde lørdag flot ud med en storsejr på 8 - 0 over Roholte. Holdet var gennem hele kampen i fuld kontrol og Roholte kom ikke frem til en eneste regulær chance. Tirsdag den 8. august spilles næste kamp i Toksværd, hvor vi møder værtsholdet. Kampen spilles kl. 18.30. 
SENIORTRÆNINGEN ER STARTET...
Der trænes tirsdage og torsdage kl. 19.00 - 20.30. Allerede lørdag den 5. august skal der spilles træningskamp mod Roholte i TOF-Cup 2017 i Toksværd. Der er også træningskamp tirsdag den 8. og fredag den 11. august.
Vi ses Jan 
 
SØLV TIL VORES U-16...
 
Ovenfor holdet der ved Sjællandsmesterskabet Final-4, søndag den 18. juni spillede sig helt til finalen, men desværre tabte 1-3 til Nyråd. Holdet er nu gået på fortjent sommerferie. Holdet starter træning op igen onsdag den 9. august.
 
 
SÅ STÅR SÆSONEN FOR DØREN...
 
Vores baner er flotte, nyslåede og klar til kampe.
I denne og de kommende uger starter udendørssæsonen op og allerede i denne uge spilles de første turneringskampe på vores baner.
Velkommen til forårssæsonen.
 
 
TILLYKKE TIL OS...
 
Så er der gang i det nye lysanlæg på vores træningsbaner...God fornøjelse
Jan Brangstrup
 
FORMANDENS BERETNING 2016 VED GENERALFORSAMLINGEN...
Referat følger...  
 
HYGGELIG TRÆNER/ LEDERAFTEN I SELSKAB MED JESPER KRUSE...
 
Tirsdag den 24. januar 2017 holdt vi træner/ lederaften og vores tidligere seniortræner Jesper Kruse holdt et indlevende foredrag på baggrund af sin bogudgivelse "Tacklingen".
Formand Jan Brangstrup 
 
FLOT DONATION FRA DANSKE BANK FAXE-STEVNS FONDEN...
Beløbet er søgt til uddannelse af vores ungdomstrænere, så de kan erhverve sig DBU C-licens. En uddannelse vi startede i EVIF i foråret 2016 og fortsætter i 2017. Stor tak til Fonden for støtten. 
  
Jan Brangstrup 
 
PLANLAGT 0-KONTINGENT...
Der er ingen grund til bekymring. Vi har midlertidigt sat kontingenterne til 0 kr., da vi pr. 1. februar 2017 overgår til ½-årligt kontingent, udendørs forår ( 1. februar) og udendørs efterår ( 1. august).
Jan Brangstrup 
 
GODT NYTÅR...
Et fantastisk år venter forude for alle i EVIF. Bestyrelsen er lige netop i disse dage ved at lægge sidste låg på opgaverne i 2016 og der er gode tegn på, at vi resultatmæssigt havner i balance, når de sidste udestående kontingenter tikker ind. På den sportslige side har vores ungdom virkelig rejst sig i dette efterår, selv om holdene havde en svær start i foråret. Alle holdene viser fremgang i fodbolden uge efter uge og de gode resultater kommer stille og roligt. Holdene er selvfølgelig også godt besat på trænersiden og alle vores frivillige trænere og ledere udfører et stort og uvurderligt arbejde. På seniorsiden har holdene været begavet med træner Steen Egholm, der også i 2016 har lagt en fantastisk indsats i klubben, langt over det niveau der ellers kan findes i serie 3, desværre med lidt malurt, da træningsindsatsen desværre har været alt for lille. Det kan nemt aflæses på den aktuelle stilling, hvor serie 3 holdet ligger til nedrykning. Der venter holdet et meget intenst forår. Dog uden Steen Egholm, der er startet som koordinator i HB Køge. Serie 5 holdet holdt det sædvanlige niveau og er i 2017 igen i serie 5, godt styret af holdleder Mikkel Brangstrup.  
Vores Fodboldskole i sidste uge af skoleferien forløb igen problemfrit, ca. 50 børn fik en uforglemmelig uge og det gjorde instruktørerne også, alt flot holdt sammen af Camilla Leander og Connie Christoffersen. Det gentager vi igen i 2017 og her med en meget spændende nyhed, men mere om denne senere...
I vores anden aktive gren, badmintonen blev vi i den grad udfordret, da den nye halfordeling blev offentliggjort. Det viste det sig, at fordelingen langt fra var, som vores forhåndsønsker. Det har betydet en medlemstilbagegang på ca. 20% og kunne have meget værre, hvis ikke vi havde fået god hjælp fra Forvaltningen i kommunen med mere haltid. Det må gøres noget bedre i 2017...
I bestyrelsen er der også ændringer på vej, to, måske tre nye skal vælges til bestyrelsen og begge suppleanter skal udskiftes, da en går i utide. Interesserede er mere end velkomne til at tage kontakt!
Bestyrelsen går stadig med tanker om at få gang i et "Forældreudvalg" og punktet står højt på listen. Der arbejdes lige nu på et nyt trænerkursus, i eget regi, for vores trænere og antallet af "Årgangsstævner" skal øges i 2017, måske vi så er klar til et sommerstævne i august?
Som noget nyt er vores frivillige trænere og ledere inviteret til hyggelig aften i januar i vores klubhus, en aften jeg ser meget frem til. 
Når vi i slutningen af januar, starten af februar starter fodboldtræningen op på vores baner vil det være med helt nye armaturer på vores master på 11-mands træningsbanen - GLÆD JER - vi ses i 2017  
Formand Jan Brangstrup
 
ÅRGANGSSTÆVNE I HÅRLEVHALLEN...
Forældre  Flemming Larsen syntes det kunne være en god ide med et årgangsstævne for årgang 2009-2011.
Så lørdag den 3. december var der fuld gang i Hårlevhallen, hele 55 kampe blev afviklet og der var tilfredshed hele vejen rundt, både hos spillere og forældre. Godt arrangeret, med Flemming som stævneleder og med stor hjælp til de praktiske opgaver fra forældrene.
Se flere billeder på Facebook...
 
Bestyrelsen har konstitueret sig...
 
Find gamle nyheder her: 
Banner