Menu

- Betingelser
- Markedsplads

Seneste Nyheder

Velkommen til Endeslev-Vråby IF
  
Like vores facebookside...

https://www.facebook.com/www.evif.dk/?ref=aymt_homepage_panel 

SKAL DU SPILLE - NYE SPILLERE ÅRGANG 2011-2012-2013...
Tryk nedenfor 
 
GOD TILSLUTNING TIL TRÆNINGSOPSTARTEN...
Seniorspillerne er igang og der trænes på kunstgræs i Strøby tirsdage kl. 19.30-21.00, nye og gamle spillere er meget velkomne. Jan 
 
NÆSTE TRÆNING FOR 2009-12(13)...
Fredag den 16. marts 2018, kl. 17.00-17.50 i Hårlevhallen, hal 2. Vi ses
Jan, 25 77 77 77
 
SENIORSPILLERNE HAR TAGET OPGAVEN...
 
Og har i weekenden revet de gamle lofter ned i omklædning 4 og 5. Opgaven med nye lofter forventes færdig inden 1. april 2018. Vi følger arbejdet. Godt arbejde drenge. Jan 
 
SENIOR OPSTART TRÆNING... 
Seniorholdet opstartet træning på kunstgræs i Strøby tirsdag den 27. februar kl. 19.30 - 21.00
Afhængig af baneforholdene i Endeslev trænes der også torsdage i Endeslev kl. 19.00 - 20.30
Følgende træningskampe er arrangeret: Lørdag den 24. marts, kl. 12.00 ude mod Bjæverskov (kunst i Borup), Lørdag den 31. marts (ude) mod Terslev og Lørdag den 7. april, kl. 15.30 ude mod Præstø.
Vi ses Jan Brangstrup 
 
DE GODE FODBOLDSPILLERE I ÅRGANG 2007...
Er i dette efterår startet i 8-mandsturneringen og det går rigtigt godt. Senest med en 7-1 sejr over B73 Slagelse. 
 
 
BADMINTONSÆSONEN ER I FULD GANG...
 
Så er det tid til badminton - Kontakt Helene på 25 79 51 12 eller brangstrup@info.dk 
 
VELKOMMEN TIL HJÆLPETRÆNERE FOR ÅRGANG 2006-2007-2008
Henrik, Jamie og Jesper har sagt ja til at hjælpe omkring årgangene, velkommen til!
Er der flere der har lyst til at være med omkring årgangene, så kontakt
Enten Jan 25 77 77 77 eller Christian 30 30 82 41 
 
FLOT STØTTE FRA OK BENZIN...
 
 
SIDSTE KAMP GAV POINTDELING...
Oplægget inden sidste kamp var klart... Uafgjort mod Faxe ville give os en samlet 1. plads i stævnet. Faxe kom dog ret hurtigt foran med 2-0 efter lidt koks på vores forsvarskanter, men holdet rejste sig flot og med stor tålmodighed blev Faxes forspring indhentet til slutresultatet 2 - 2. Godt kommet igen af holdet. Hele 22 spillere har være i kamp i træningsstævnet og nu står efterårets kampe for døren. 
ANDEN KAMP GAV OGSÅ SEJR...
Tirsdagens kamp mod Toksværd endte med en sikker sejr på 5 - 2. Vi havde hele kampen et fint overtag i spillet og sejren kunne, med øget koncentration, nemt være blevet større. Sidste kamp i træningsturneringen spilles fredag kl. 18.30 i Toksværd, modstanderen er Faxe BK. 
FIN START I TRÆNINGSSTÆVNET...
Vores seniorhold lagde lørdag flot ud med en storsejr på 8 - 0 over Roholte. Holdet var gennem hele kampen i fuld kontrol og Roholte kom ikke frem til en eneste regulær chance. Tirsdag den 8. august spilles næste kamp i Toksværd, hvor vi møder værtsholdet. Kampen spilles kl. 18.30. 
 
SØLV TIL VORES U-16...
 
Ovenfor holdet der ved Sjællandsmesterskabet Final-4, søndag den 18. juni spillede sig helt til finalen, men desværre tabte 1-3 til Nyråd. Holdet er nu gået på fortjent sommerferie. Holdet starter træning op igen onsdag den 9. august. 
 
TILLYKKE TIL OS...
 
Så er der gang i det nye lysanlæg på vores træningsbaner...God fornøjelse
Jan Brangstrup
 
HYGGELIG TRÆNER/ LEDERAFTEN I SELSKAB MED JESPER KRUSE...
 
Tirsdag den 24. januar 2017 holdt vi træner/ lederaften og vores tidligere seniortræner Jesper Kruse holdt et indlevende foredrag på baggrund af sin bogudgivelse "Tacklingen".
Formand Jan Brangstrup 
 
FLOT DONATION FRA DANSKE BANK FAXE-STEVNS FONDEN...
Beløbet er søgt til uddannelse af vores ungdomstrænere, så de kan erhverve sig DBU C-licens. En uddannelse vi startede i EVIF i foråret 2016 og fortsætter i 2017. Stor tak til Fonden for støtten. 
  
Jan Brangstrup 
 
GODT NYTÅR...
Et fantastisk år venter forude for alle i EVIF. Bestyrelsen er lige netop i disse dage ved at lægge sidste låg på opgaverne i 2016 og der er gode tegn på, at vi resultatmæssigt havner i balance, når de sidste udestående kontingenter tikker ind. På den sportslige side har vores ungdom virkelig rejst sig i dette efterår, selv om holdene havde en svær start i foråret. Alle holdene viser fremgang i fodbolden uge efter uge og de gode resultater kommer stille og roligt. Holdene er selvfølgelig også godt besat på trænersiden og alle vores frivillige trænere og ledere udfører et stort og uvurderligt arbejde. På seniorsiden har holdene været begavet med træner Steen Egholm, der også i 2016 har lagt en fantastisk indsats i klubben, langt over det niveau der ellers kan findes i serie 3, desværre med lidt malurt, da træningsindsatsen desværre har været alt for lille. Det kan nemt aflæses på den aktuelle stilling, hvor serie 3 holdet ligger til nedrykning. Der venter holdet et meget intenst forår. Dog uden Steen Egholm, der er startet som koordinator i HB Køge. Serie 5 holdet holdt det sædvanlige niveau og er i 2017 igen i serie 5, godt styret af holdleder Mikkel Brangstrup.  
Vores Fodboldskole i sidste uge af skoleferien forløb igen problemfrit, ca. 50 børn fik en uforglemmelig uge og det gjorde instruktørerne også, alt flot holdt sammen af Camilla Leander og Connie Christoffersen. Det gentager vi igen i 2017 og her med en meget spændende nyhed, men mere om denne senere...
I vores anden aktive gren, badmintonen blev vi i den grad udfordret, da den nye halfordeling blev offentliggjort. Det viste det sig, at fordelingen langt fra var, som vores forhåndsønsker. Det har betydet en medlemstilbagegang på ca. 20% og kunne have meget værre, hvis ikke vi havde fået god hjælp fra Forvaltningen i kommunen med mere haltid. Det må gøres noget bedre i 2017...
I bestyrelsen er der også ændringer på vej, to, måske tre nye skal vælges til bestyrelsen og begge suppleanter skal udskiftes, da en går i utide. Interesserede er mere end velkomne til at tage kontakt!
Bestyrelsen går stadig med tanker om at få gang i et "Forældreudvalg" og punktet står højt på listen. Der arbejdes lige nu på et nyt trænerkursus, i eget regi, for vores trænere og antallet af "Årgangsstævner" skal øges i 2017, måske vi så er klar til et sommerstævne i august?
Som noget nyt er vores frivillige trænere og ledere inviteret til hyggelig aften i januar i vores klubhus, en aften jeg ser meget frem til. 
Når vi i slutningen af januar, starten af februar starter fodboldtræningen op på vores baner vil det være med helt nye armaturer på vores master på 11-mands træningsbanen - GLÆD JER - vi ses i 2017  
Formand Jan Brangstrup
 
Bestyrelsen har konstitueret sig...
 
Find gamle nyheder her: 
Banner