Menu

- Betingelser
- Markedsplads

Seneste Nyheder

Velkommen til Endeslev-Vråby IF
  
Like vores facebookside...

https://www.facebook.com/www.evif.dk/?ref=aymt_homepage_panel 

NYE POINT PÅ KONTOEN...
Desværre pga. afbud fra vores modstander VG Fodbold, på et sent afbud fredag aften, da de ikke kunne stille hold.
Næste kamp lørdag den 19. oktober, kl. 15.00 ude mod Karlslunde IF.
OPSTART INDENDØRS I UGE 43...
Hårlevhallen hal 1
U12 (2008-2009) - onsdage kl. 17.45 - 18.40, træner Jesper Olsen
U14 - (2005-2007)onsdage kl. 18.40 - 19.35, træner Jesper Pedersen
Senior/ +18 - onsdage kl. 19.35 - 20.40, træner Rasmus Andersen
Jan
GOD TILSLUTNING TIL TIRSDAGENS TRÆNING...
 
IGEN POINT PÅ KONTOEN...
Lørdagens kamp gav yderligere 3 point til seniorholdet. I en uskøn affære, hvor godt sammenspil og flotte afleveringer var en mangelvare fra begge hold, lykkedes det os sidst i kampen af få scoret det afgørende mål. Målcorer var Philip 2, Martin Brangstrup 1. Næste kamp hjemme lørdag kl. 15.00 mod VG Fodbold.
 
POINTDELING MOD STRØBY...
Det blev til et ærgeligt pointab i lørdagens kamp, da seniorholdet spillede 1-1. Strøby kom lidt heldigt foran på et fumlet forsøg på at få bolden ud af spil, bolden blev hurtigt ekspederet ind midt foran mål og 1-0 til Strøby, der også var stillingen ved halvtid. Først midt i 2.den halvleg fik vi reduceret. Jonas fangede en nedfaldsbold efter et hjørne og satte bolden sikkert i mål. Chancerne for yderligere scoringer kom til begge hold. Strøbys afslutninger for det meste uden for mål, mens vores afslutninger manglede skarphed og for det meste ramte direkte på Strøbys målmand. Vi er efter weekendens kampe stadig med i toppen og er med en sejr i næste kamp lørdag ude mod Bjæverskov kl. 15.00 stadig helt med i oprykningsspillet.
 
TABT KAMP MOD FØRERHOLDET...
Lørdagens topkamp blev tabt med 4-2 i en kamp, hvor alle muligheder for pointhøst var til stede. 2 mål af Daniel S. var dog ikke nok. Jersie råder over en spiller, der viste spil langt over serie 4 niveau og det var netop nok til at gøre forskellen. Næste kamp er hjemme lørdag kl. 15.00, hvor AIK 65 Strøby kommer på besøg til endnu et topogør. Vi ses
 
TÆT KAMP I HERFØLGE...
Seniorholdet spillede søndag udekamp i Herfølge, der underligt nok havde valgt at kampen skulle spilles på kunstgræs, selvom der lå den flotteste græsbane lige ved siden af. I en målløs og chancefattig første halvleg, men med et hav af tætte og til tider også over grænsen nærkampe fra dagens modstander, der blev tilladt af dagderligt nens dommer. Anden halvleg blev i starten en tro kopi, ind til et ret klart frispark mod vores forsvar ikke blev dømt og så var Herfølge på 1-0. Kort efter øgede Herfølge til 2-0 på det vi nok må kalde en ret stor offside på et par meter, den så dommeren ikke. Udligning af Frederik kort efter på fint opspil, men et boldtab på midtbanen og et forsvar i ubalance ,så blev det 3-1 på et flot mål af Herfølge. Holdet kæmpede dog flot videre og i store perioder var der fint sam- og opspil, desværre med mange nærkampe, hvor det fra sidelinjen mere lignede overfald og fribrydning på vores spillere end fodbold, her havde dommeren nok sat væsentlighedsniveauet noget for højt. Sidste søm i kisten kom da et ufarligt fladt Herfølgeindlæg blev sat ind ved en EVIF fod, målmanden havde ellers kaldt den. 7 minutter før tid fik Jamie reduceret og selv om der blev kæmpet og hvor Frederik få minutter senere blev snydt for et af de helt store straffespark, hvor hans ene arm næsten blev revet af i frit løb mod mål, så så dommeren heller ikke, hverken forseelsen og den åbenlyse følgestraf til Herfølgespilleren, der skulle have været. Dog ros til holdet for den store holdmoral og kamp til sidst fløjt. Næste kamp er endnu et topogør, denne gang kommer Jersie United på besøg hos os lørdag den 21. september, kl. 15.00. Vi ses
 
SÅ ER DER VARMT VAND IGEN...
 
En lille mus havde fået varmen ved termostaten...
 
IKKE KØNT, MEN 3 POINT MERE...
Seniorholdet havde i den grad heldet med sig og med en scoring langt inde i overtiden, også fuldt udbytte i lokalopgøret mod Hellested IF. I en kamp der ikke vil gå over i historien, fik holdet sat yderligere point ind på kontoen og hvor hverken spillere eller dommeren ramte niveauet for serie 4, scorede Daniel S, Martin Brangstrup og Jamie. Næste søndag er der topopgør i Herfølge kl. 15.00 og her bliver vi for alvor målt på vores aktuelle niveau. Vi ses
 
VORES U12 DRENGE GØR DET GODT...
Under kyndig ledelse af holdets trænere Jesper Olsen og Jamie Lassen har holdet været inde i en rivende udvilking her efter sommerferien. Drengene har forstået vigtigheden af, at stå sammen som et hold i hver eneste kamp, at hjælpe og rose sine medspillere i alle situationer, uanset om det er den gode aflevering, det flotte mål, den gode redning eller måske den kiksede tackling. De 2 trænere har i al træning og i alle kampe mere focus på holdets præstation, den gode individualist omskolen til også at være den gode holdspiller. Denne tilgang har ind til nu resulteret i langt bedre og seværdig fodbold. En tur på banerne til holdets træning og kampe er en oplevelse. Holdet træner hver onsdag kl. 18.00-19.30, hvis der da ikke lige er kamp. Næste hjemmekamp er onsdag den 18. september, kl. 18.00 - SES VI?
 
OPDATERING SENIORKAMPEN MOD KØGE NORD...
Køge Nord er blevet taberdømt på ulovlig spiller, så vi nu har vundet 3-0 og har fuldt pointudbytte efter 3 runder. Køge BK havde indgivet protest i andet opgør i serie 5 mod Køge Nord.
 
NY SEJR TIL SENIOR...
Søndag den 1. september stod den på udekamp mod Tune IF, endnu en modstander vi ikke havde det store kendskab til. Vi starter kampen fornuftigt med god overvægt i boldomgang, men sætter os selv under pres flere gange ved fejlafleveringer. Det var tydeligt at koncentrationen ikke lige var der. Vi spiller os til flere store chancer, men ingen mål. Tune er nu heller ikke ufarlige og er tæt på ved flere omstillinger. Endelig efter et hjørnespark får vi scoret, Tunes målmand fumler indlægget i mål, 1-0 efter 1. halvleg. Til 2. halvleg var aftalen bedre boldomgang og mere koncentration, det lykkedes ikke helt, men vores forsvar havde stort set kontrol med Tunes angribere. Midt i halvlegen kom målet, der reelt afgjorde kampen, igen efter et hjørnespark, Daniel K lader bolden passere og Casper pander flot bolden ind. Til sidst i kampen får Tune reduceret, vi får ikke lukket et opspil ned. Slutresultat 2-1 og yderligere 3 point.
 
DEJLIG LØRDAG PÅ FODBOLDBANEN...
Sæsonens første hjemmekamp for seniorholdet var mod Havdrup GI, der i første kamp fik et knebent nederlag mod Herfølge, så et hold vi måtte have respekt for. Havdrup lagde da også ud i et meget højt tempo med helbanepres og det så svært ud. Men efter 4 minutter fik vi sat et kontraangreb ind og 1-0 og få minutter senere øgede vi til 2-0, det lagde en dæmper på Havdrups presspil og vi fik fin kontrol på vores opspil og rundgang. Kampen blev reelt afgjort straks i 2. halvleg, hvor vi øgede til 3-0. Midt i halvlegen blev der ydere øget til 4-0. Målscorere Mikkel, Daniel S 2 og Jamie. Næste kamp er ude søndag den 1. september kl. 11.00 i Tune.
 
GODKENDT SÆSONOPSTART FOR SENIOR...
Fredag den 16. august spillede vi på udebane mod Køge Nord, nedrykker fra serie 3, et godt spillende hold, som hurtigt fik spillet sig til chancer og en 2-0 føring. Vi fik dog svaret igen og kom på 2-2 og foran 3-2 på en kæmpefejl af Køge Nord, der på et frispark spillede Mikkel helt fri og som sikkert satte bolden i mål. Køge Nord satte os derefter under stort pres og med 5 minutter igen kom udligningen til 3-3, som også blev det retfærdige resultat. Målscorere Philip 1, Mikkel 2. Næste kamp er lørdag den 24. august hjemme mod Havdrup GI, kl. 15.00.
 
BADMINTONSÆSONEN 2019 STÅR FOR DØREN... 
Skal du spille badminton i vinter? Enkelte baner er ledige mandage i hal 1 - kontakt til badminton Helene på 25 79 51 12 eller brangstrup@info.dk
 
STOR TAK TIL...
Gruppen af forældre der gav vores terrasse og fliseareal en stor rengøringstur onsdag.
Tak
 
SENIOR SPILLEDE TRÆNINGSKAMP HJEMME...
Torsdag 8. august 2019, kl. 18.30 mod Faxe Ladeplads - En fin kamp med mange chancer til begge hold, endte med en sejr på 5-2. Begge hold fik meget ud af kampen og det kunne ses, at vi endnu ikke helt har timing i vores spil og afslutninger.
 
 
ØV, hærværk - er det nu nødvendigt?
 
Hvor er det ærgeligt, at der er nogle der har behov for at ødelægge. Lad nu være, resultatet er i første omgang, at vi får færre bænke og til sidst, at vi helt fjerner dem fra vores baner.
TÆNK JER NU OM! 
 
U11 holdet  har holdt sommerafslutning
 
Efter en rigtig fin forårssæson er holdet nu gået på sommerferie. Holdets spillere har hele vejen bakket op om hinanden og vist stort kammeratskab. Først skulle der dog holdes afslutning, hvor spillere, træner og forældre både fik spillet lidt fodbold og hygget med efterfølgende spisning. Holdet rykker efter sommerferien op som U12 og her skal spillernes udvikling fortsættes. Vi ses  
 
GENERALFORSAMLING
 
IGEN ET FLOT BELØB FRA OK BENZIN...
 
Torsdag den 7. juni 2018 har vi fået overrakt en meget stor sponsorcheck fra OK Benzin - Tak for støtten!
Jan Brangstrup  
TILLYKKE TIL OS...
 
Så er der gang i det nye lysanlæg på vores træningsbaner...God fornøjelse
Jan Brangstrup
Find gamle nyheder her: 
Banner